Rooster Coffee
ljudi posvećeni kafi

Mi smo i lično i profesionalno zaljubljeni u kafu.

Ideja kojom se vodimo je u suštini veoma jednostavna. Mi proizvodimo i na tržište plasiramo najkvalitetnija zrna kafe. Dugogodišnje iskustvo, entuzijazam, posvećnost i poznavanje najfinijih aroma, predstavljaju najveću snagu i prednost Rooster-a.

NAJBRŽI PUT DO VAS

Naši kapaciteti omogućavaju da kafa do krajnjeg korisnika stigne u optimalnom roku. Svi koji vole kafu dobro znaju razliku između espressa pripremljenog od takvih zrna i onoga što se dobije nakon nekoliko meseci provedenih po skladištima.

SARADNJA SA VAMA

Rooster svoje poslovne aktivnosti zasniva na saradnji sa profesionalnim kupcima, pretežno iz HoReCa sektora. Ta saradnja se odvija na više nivoa, što uključuje snabdevanje kafom, specijalizovanim kafe aparatima i kafe opremom, dostavu i održavanje, kao i usluge konsaltinga. Posebnu pažnju poklanjamo segmentu edukacije, kako ugostitelja tako i njihovih gostiju. Uskoro će sa radom početi Rooster Coffee Akademija za obuku barista. Obuka će se obavljati u prostoru opremljenom San Remo kafe aparatima, kao i celokupnom Brew Bar opremom i sitnim inventarom namenjenom baristima.

POSTANI PARTNER
Rooster Coffee Company 066 330 543 office@rooster.rs Tošin bunar 51, Zemun